Diadém állatos blogja

Bemutatom a kutyafajtákat, macskafajtákat, egyéb állatokat. Mielőtt kedvencet választasz, ismerkedj a különböző fajták tulajdonságaival, hogy felelősségteljesen tudj választani egy életre. Óvd, szeresd, védd, és tiszteld az állatokat. Ezt teszem én is.

Friss topikok

  • login612: Yorkshire terrier-ek az ÁllatMánián: allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537 A... (2011.04.24. 07:52) YORKSHIRE TERRIER
  • kedvencwebshop: Kedves schnauzer tartók, kedvelők! Csatlakozzatok a facebook-on a Schnauzer Kedvelők Klubjához! ... (2010.10.23. 14:08) ÓRIÁS SCHNAUZER, SCHNAUZER

Linkblog

Archívum

STAFFORDSHIRE BULL TERRIER

2009.10.04. 21:46 | diadém | Szólj hozzá!

Címkék: staffordshire bullterrier

Kitartó, odaadó, imádja az embert.

A staffordshire bull terrier brit fajta, melyet a bulldog és különböző helyi terrierekkel keresztezték. (Erejét és harciasságát sajnos primitív "emberek" állatviadalokon kamatoztatják mocskos pénzért.)
Ma egyike a legkedvesebb és legbarátságosabb kutyáknak, bár még mindig hajlamos agresszíven viselkedni más kutyákkal, így leginkább egyetlen kutyaként tartható. Emberekkel ugyanakkor hűséges és odaadó, és különösen kedves és szelíd a gyerekekkel.
A staffordshire bull terrier éber és odaadó őrzőkutya. Bár általában békés, nagyon vadul küzd ha provokálják, csak egy nagyon elszánt behatoló merne szembenézni vele saját otthonában. "Szolgálaton kívül" csendes, nyugodt és megbízható, remek házi kedvenc. Mivel csak arra támad aki épp a gazdára ment, és azt el nem engedi, így a többi támadó azt csinál amit akar.

TILOS ÁLLATVIADALON RÉSZT VENNI! ( AZT A GAZDÁT AKI ÁLLATVIADALRA BENEVEZ, BELÖKNÉM A FELHERGELT SZTEFIK KÖZÉ MINDEN SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL, ÉS VÉGIG NÉZNÉM MI TÖRTÉNIK VELE!

SOHA NE A KUTYÁT HIBÁZTASSUK, DE GYŰLÖLJÜK AZ ALJAS GAZDÁT, AKI ROSSZRA, ÉS ROSSZUL NEVELI A SZERENCSÉTLEN ÁLLATOT! /saját/ )

Több színben megtalálható, nagyon szép formájú kutyus.
Átlagos magassága 36-41 centiméter, a szukák súlya 16,2 kilogramm, a kanoké 19 kilogramm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr451427787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása