Diadém állatos blogja

Bemutatom a kutyafajtákat, macskafajtákat, egyéb állatokat. Mielőtt kedvencet választasz, ismerkedj a különböző fajták tulajdonságaival, hogy felelősségteljesen tudj választani egy életre. Óvd, szeresd, védd, és tiszteld az állatokat. Ezt teszem én is.

Friss topikok

  • login612: Yorkshire terrier-ek az ÁllatMánián: allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537 A... (2011.04.24. 07:52) YORKSHIRE TERRIER
  • kedvencwebshop: Kedves schnauzer tartók, kedvelők! Csatlakozzatok a facebook-on a Schnauzer Kedvelők Klubjához! ... (2010.10.23. 14:08) ÓRIÁS SCHNAUZER, SCHNAUZER

Linkblog

Archívum

TÖRPEPINCSER

2009.10.04. 21:22 | diadém | Szólj hozzá!

Címkék: törpepincser

Élénk, nevelhető, eleven kicsi kutya, nagyon odaadó. 

A törpepincser büszke, életerős, kemény, élénk kis kutya. Németországból származik, ahol vörös pincserként ismerték, mivel hasonlít a vörösesbarna színű őzre. Fontos megjegyezni, hogy a törpepincser nem egy kis méretű dobermann. Kedves, hűséges, intelligens természete miatt minden korosztállyal megkedvelteti magát. Bátor és feltűnő, szeret szerepelni, különleges járása pedig olyan stílust kölcsönöz neki, amivel csak kevés fajta versenyezhet.
Élénk, figyelmes, könnyen nevelhető, engedelmesség terén gyakran túlszárnyal sokkal nagyobb kutyákat is.
A törpepincser fényes fekete, kék, csokoládébarna vagy vörös szőrzete kevésbé koszolódik, és minimális ápolást igényel. Ideális lakásba. DE NE FELEJTSD EL SOHA, HOGY A KICSI KUTYÁKNAK IS SZÜKSÉGÜK VAN MOZGÁSRA.Nem bírja ki a hideget, tilos kint tartani!
Átlagos magassága 25-30 centiméter, a szukák súlya 3,1 kilogramm, a kanoké 3,8 kilogramm.

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr61427733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása