Diadém állatos blogja

Bemutatom a kutyafajtákat, macskafajtákat, egyéb állatokat. Mielőtt kedvencet választasz, ismerkedj a különböző fajták tulajdonságaival, hogy felelősségteljesen tudj választani egy életre. Óvd, szeresd, védd, és tiszteld az állatokat. Ezt teszem én is.

Friss topikok

  • login612: Yorkshire terrier-ek az ÁllatMánián: allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537 A... (2011.04.24. 07:52) YORKSHIRE TERRIER
  • kedvencwebshop: Kedves schnauzer tartók, kedvelők! Csatlakozzatok a facebook-on a Schnauzer Kedvelők Klubjához! ... (2010.10.23. 14:08) ÓRIÁS SCHNAUZER, SCHNAUZER

Linkblog

Archívum

WELSH TERRIER

2009.10.04. 20:50 | diadém | Szólj hozzá!

Címkék: welsh terrier

A Welsh terrier vakmerő, kitartó, mozgékony, ügyes kotorékeb.

Ha ránézünk a képre, láthatjuk, hogy egy mini airedale terrierrel állunk szemben. A fajtát Wales-ben tenyésztették ki rókavadászatra. Nagyon okos, bátor, ügyes, élénk temperamentumú fajta. Nem ismeri a vereséget, nagyon kitartó és szívós. Kiváló kotorékkutya. Merészsége ellenére nem agresszív.
Szőrzete drótos, kemény és sűrű. Színe fekete cser vagy szürke és cser.
Hazánkban kedvelt vadászkutya, de ideális termetének és vidám, ragaszkodó természetének köszönhetően népszerű házi kedvenccé is vált.
Marmagasság: nem haladja meg a 39 cm-t
Súly: 9-9,5 kg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr561427643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása