Diadém állatos blogja

Bemutatom a kutyafajtákat, macskafajtákat, egyéb állatokat. Mielőtt kedvencet választasz, ismerkedj a különböző fajták tulajdonságaival, hogy felelősségteljesen tudj választani egy életre. Óvd, szeresd, védd, és tiszteld az állatokat. Ezt teszem én is.

Friss topikok

  • login612: Yorkshire terrier-ek az ÁllatMánián: allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537 A... (2011.04.24. 07:52) YORKSHIRE TERRIER
  • kedvencwebshop: Kedves schnauzer tartók, kedvelők! Csatlakozzatok a facebook-on a Schnauzer Kedvelők Klubjához! ... (2010.10.23. 14:08) ÓRIÁS SCHNAUZER, SCHNAUZER

Linkblog

Archívum

WEST HIGHLAND WHITE TERRIER

2009.10.04. 20:45 | diadém | Szólj hozzá!

Címkék: west highland white terrier

Megnyerő, odaadó, bátor.

A West Highland white terrier eredetileg szülőföldjén, Skóciában rókára és vidrára vadászott. Hihetetlen életereje, bátorsága és élénksége hasznára vált, amikor a göröngyös skót földeken dolgozott. Két rétegű szőrzete megvédte a támadásoktól, az időjárástól, fehér színe pedig távolról is láthatóvá tette.
A West Highland fehér terriert kedves arckifejezése, ragaszkodó természete, szemtelen viselkedése és kézre álló mérete miatt mindenki megszereti, különösen gyerekek kedvelik, akikkel mindig kész játszani. A West Highland fehér terrier szórakoztató társ, és kitűnő háziállat gyakorlatilag mindenki számára.
Minden ízében terrier, nagy önbizalommal és skót bátorsággal, határozottsággal és ragaszkodással. Városban és vidéken egyaránt tartható.
Átlagos magassága 28 centiméter, súlya a szukák esetében 7,4 kilogramm, a kanoknál 8,3 kilogramm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allatfajtak.blog.hu/api/trackback/id/tr171427632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása